Σχετικά με μας

 

Τώρα οι «ατμιστές» έχουν το δικό τους κλαμπ. Το Global Vape Club.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών ηλεκτρονικών τσιγάρων Global Vape Club, ιδρύθηκε από ανθρώπους με ευαισθησία και μεράκι. Η επιχείρησή μας, λειτουργεί από το 1999. Είναι μια Εμπορική Επιχείρηση με εισαγωγές και πωλήσεις επώνυμων προϊόντων από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει έδρα στα Χανιά της Κρήτης.

Μετά από 4 χρόνια προσωπικής χρήσης και εμπειρίας και επωφελούμενοι από αυτό τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, το 2015 αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις εμπορικές μας δραστηριότητες με είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων. Δεχόμαστε παραγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα με Δωρεάν τα μεταφορικά για παραγγελίες αξίας 39 €, ενώ μπορούμε να εξυπηρετήσουμε πελάτες για παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη, με χαμηλό κόστος μεταφορικών. Στο φυσικό μας κατάστημα υπάρχει πλήρη δειγματολόγιο, ενώ λειτουργεί  σαν σημείο εξυπηρέτησης  και παραλαβής παραγγελιών.

Αυτό που με βεβαιότητα μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι η ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε, η φιλική εξυπηρέτηση και οι πολύ χαμηλές τιμές. Τα προϊόντα μας, επιλέγονται με γνώμονα την αξιοπιστία, την υψηλή ποιότητα και συνοδεύονται με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά καλής λειτουργίας και ασφάλειας. Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων που διαθέτουμε, παρασκευάζονται από Ευρωπαϊκά πιστοποιημένα εργαστήρια.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Global Vape Club, θα εμπλουτίζει συνεχώς την συλλογή του, μόνο με διεθνώς αναγνωρισμένα Brand Names και τα προϊόντα που διαθέτουμε και θα προσθέτουμε σταδιακά, θα είναι προϊόντα αξιολογημένα και αποδεχτά σχεδόν από στο σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας των «ατμιστών»

 

η ομάδα του Global Vape Club

 

Είμαστε επίσημοι πωλητές για τα προϊόντα της Wick & Vape για την Ελλάδα.

 

 

cotton_bacon_by_wick_&_vape

______________________________________________________________

Έρχεται....!!!!!!!Το νέο Mod τελευταίας τεχνολογίας από την Joyetech - eVic VT μαζί με τον ατμοποιητή eGo ONE Mega VT,...

Posted by Global Vape Club - Ecig OnLine Store on Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας:

Translate with Google

Εξυπηρέτηση-Πελατών

 

info@globalvape.club

 

Facebook Messenger

Scan Here

gvc-facebook-messenger

CONSUMER GOODS AND RETAIL

Εξοικονομείστε χρήματα, Σεβαστείτε την υγεία σας.

Το Φόρουμ για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

vaping.gr

Στηρίζουμε την κοινότητα

Ελλήνων Ατμιστών

Ευρωπαϊκή  Πρωτοβουλία  "Ατμίστε  ελεύθερα“

Υποστήριξε  κι  εσύ !

European Free Vaping Initiative