10. Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.globalvape.club, σας παρέχει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με αντικαταβολή μετρητοίς.
Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας στον υπάλληλο της Courier με την οποία συνεργαζόμαστε.

Πληρωμή μέσω του συστήματος πληρωμών της PAYPAL.

Εάν τηρείτε λογαριασμό στην υπηρεσία PayPal, μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω του λογαριασμού σας, Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μπορείτε μέσω του συστήματος της Paypal (www.paypal.com) που διαθέτουμε, να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας, αναλαμβάνεται από την Paypal, εξασφαλίζοντάς σας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το www.globalvape.club, δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία που διατηρείτε στην www.paypal.com, και με τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής στο www.globalvape.club.

Με χρέωση  πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.

Μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια μέσω του συστήματος myPOS του Χρηματοπιστωτικού Οργανισμού iPAY INTERNATIONAL S.A. (https://www.mypos.eu) που συνεργαζόμαστε, να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Δεκτές γίνονται οι πιστωτικές κάρτες Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, VPAY και JCB. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας. Ο υπεύθυνος υπάλληλος παραγγελιών του www.globalvape.club, θα επεξεργαστεί  τα στοιχεία της παραγγελίας για την ορθότητα των στοιχείων και την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Κατόπιν, θα λάβετε εκ νέου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οδηγίες για την πληρωμή. Μέσω ενός συνδέσμου (link), το σύστημα οδηγεί με ασφάλεια τον πελάτη στην πύλη πληρωμών myPOS της εταιρείας iPAY INTERNATIONAL S.A. (https://www.mypos.eu) στην οποία καταχωρεί τα στοιχεία της κάρτα του. Η διαδικασία έγκρισης της συναλλαγής, αναλαμβάνεται από την τράπεζα στην οποία έχει γίνει η έκδοση της κάρτας του πελάτη, εξασφαλίζοντάς την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το www.globalvape.club, δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του συστήματος πληρωμών.

Με Κατάθεση σε έναν από τους παρακάτωΤραπεζικούς λογαριασμούς:
Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στο παραστατικό κατάθεσης αναφέρετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.
Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Όνομα Δικαιούχου: Αρβανίτη Κυριακή
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: 489/464095-04

IBAN Λογαριασμού: GR58 0110 4890 0000 4894 6409 504

ΚΩΔ. SWIFT – BIC: ETHNGRAA
 

 Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: Αρβανίτη Κυριακή
Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού: 5758-010813-385

IBAN Λογαριασμού: GR88 0172 7580 0057 5801 0813 385

ΚΩΔ. SWIFT – BIC: PIRBGRAA
 

Σημείωση: 
Αν επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής "με Τραπεζική Κατάθεση" μετά την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε ενημερώστε μας. 

στο:  sales@globalvape.club , ή στα τηλέωνα: 28210 79234 - 28210 34058 - 6973 057805

11. Αποστολές Προϊόντων

Για να προχωρήσει το www.globalvape.club στην αποστολή της παραγγελίας σας, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η πληρωμή ή η κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας. Μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί έως 1 εργάσιμη ημέρα. 

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εφόσον τα παραγγελλόμενα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στις αποθήκες μας κι εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που να μας αναγκάζουν να αναστείλουμε προσωρινά ή μόνιμα τις πωλήσεις ενός προϊόντος, θα γίνεται προσπάθεια οι αποστολές να εκτελούνται σε 24 έως 48 ώρες. 

Χρόνος Παράδοσης: 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας, ποικίλει ανάλογα τον τόπο και τον τρόπο της αποστολής. Η "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Δωρεάν Μεταφορικά: 

Παραγγελίες αξίας άνω των 39 € θα αποστέλοντε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τα μεταφορικά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι, η παράδοση της παραγγελίας, εντός της Ελλάδας. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποστολές θα πραγματοποιούντε με την συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών ACS (εξαιρούντε οι δυσπρόσιτες περιοχές) ή τα ΕΛ.ΤΑ.

Στις περιπτώσεις που ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας είναι σε μια από τις δυσπρόσιτες περιοχές, το www.globalvape.club, δεν δεσμεύεται για τον τρόπο ή την εταιρεία που θα γίνει η αποστολή. 

Παραγγελίες εκτός Ελλάδας: 

Δεν δεχόμαστε παραγγελίες για αποστολή προϊόντων εκτός Ελλάδας.

Orders outside Greece: 

We do not accept orders for shipment of products abroad.

 

Translate with Google

Εξυπηρέτηση-Πελατών

 

info@globalvape.club

 

Facebook Messenger

Scan Here

gvc-facebook-messenger

CONSUMER GOODS AND RETAIL

Εξοικονομείστε χρήματα, Σεβαστείτε την υγεία σας.

Το Φόρουμ για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

vaping.gr

Στηρίζουμε την κοινότητα

Ελλήνων Ατμιστών

Ευρωπαϊκή  Πρωτοβουλία  "Ατμίστε  ελεύθερα“

Υποστήριξε  κι  εσύ !

European Free Vaping Initiative