Μπύρες, ηλεκτρονικά τσιγάρα και online μουσική στον αγγλικό δείκτη τιμών καταναλωτή

2015-03-19 00:53

Λόγο της αυξημένης δημοτικότητας που παρουσιάζουν τα προϊόντα για ηλεκτρονικά τσιγάρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αγγλική στατιστική υπηρεσία, αποφάσισε να προστεθούν οι Μπύρες, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και χρεώσεις από online αναπαραγωγή μουσικής στο «καλάθι» των προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό του πληθωρισμού.

Σύμφωνα με το Dow Jones Newswires, η αγγλική στατιστική υπηρεσία (ONS) αναθεωρεί τακτικά τη λίστα με τα 700 προϊόντα που διαμορφώνουν το δείκτη τιμών καταναλωτή, προκειμένου να αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τις αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των νοικοκυριών.

Όπως ανακοίνωσε η ONS, τα νέα προϊόντα που θα προστεθούν περιλαμβάνουν τις μπύρες, πρωτεΐνη σε σκόνη που χρησιμοποιείται στα γυμναστήρια και ανταλλακτικά για ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Εκτός του δείκτη τιμών καταναλωτή «βγαίνουν» οι δορυφόροι πλοήγησης, καθώς οι περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν πλέον τα smartphones, καθώς και τα ποτά που περιέχουν γιαούρτι τα οποία έχουν χάσει τη δημοτικότητά τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο δείκτης τιμών καταναλωτή είναι το κύριο μέσο μέτρησης του πληθωρισμού στο Ην. Βασίλειο. Η Τράπεζα της Αγγλίας είναι υπεύθυνη να διατηρεί τον ετήσιο πληθωρισμό, όπως αυτός μετράται από το δείκτη τιμών καταναλωτή, στο 2%.

 

 

Πηγή:www.capital.gr

Πίσω
Translate with Google

Εξυπηρέτηση-Πελατών

 

info@globalvape.club

 

Facebook Messenger

Scan Here

gvc-facebook-messenger

CONSUMER GOODS AND RETAIL

Εξοικονομείστε χρήματα, Σεβαστείτε την υγεία σας.

Το Φόρουμ για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

vaping.gr

Στηρίζουμε την κοινότητα

Ελλήνων Ατμιστών

Ευρωπαϊκή  Πρωτοβουλία  "Ατμίστε  ελεύθερα“

Υποστήριξε  κι  εσύ !

European Free Vaping Initiative