Το καλοκαίρι έφτασε, ώρα για βουτιές. Κάποια βασικά που πρέπει να προσέχουμε!

2015-06-13 21:53

Χρήσιμες συμβουλές για την σωστή χρήση συσκευών ηλεκτρονικών τσιγάρων στην παραλία.

 

ηλεκτρονικο-τσιγαρο-και-παραλια

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και κάποιους βασικούς κανόνες για ασφαλή χρήση της αγαπημένη σας συσκευής σε παραλίες αλλά και γενικά σε υπαίθριες δραστηριότητες.

Φροντίζουμε να έχουμε μαζί μας τα εντελώς απαραίτητα.

Ετοιμάζεστε για μια θαλασσινή απόδραση; Ωραία! Μην ξεχάσετε την αγαπημένη σας συσκευή. Θα ήταν πολύ άσχημη εμπειρία να αναγκαστείτε να επισκεφθείτε το «περίπτερο».  Φεύγοντας λοιπόν για την παραλία δεν παραλείπουμε να κάνουμε ένα τελευταίο έλεγχο στα απαραίτητα. Πετσέτα, καπέλο, αντηλιακό, και φυσικά το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο. Φροντίζουμε όμως, να έχουμε μαζί μας τα εντελώς απαραίτητα. Δεν χρειάζεται να κρατάμε μαζί μας πολλά αξεσουάρ και συσκευές, ούτε και κάποιο πανάκριβο mod, γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να τα χάσουμε ή να μας τα κλέψουν. Μια απλή συσκευή, μια δεύτερη μπαταρία και ένα μικρό μπουκαλάκι υγρού ίσως είναι αρκετά. 

θηκες-μεταφορας-η.τ.

Προσοχή στις πτώσεις και στις βουτιές!

Επειδή πάντα στις υπαίθριες δραστηριότητες, υπάρχει ο κίνδυνος της πτώσης, θα σας συμβουλεύαμε να εφοδιαστείτε  με μια μικρή θήκη μεταφοράς και αποθήκευσης. Θα σας φανεί αρκετά χρήσιμη και χωράει αυτά ακριβώς που χρειάζεστε. 

Μια δυνατή πτώση ή μια απροσεξία στο νερό, μπορεί να καταστρέψει την συσκευή μας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε επίσης και στην καθαριότητα. Σε περίπτωση που το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο πέσει στην άμμο, φροντίστε άμεσα να το αποσυναρμολογήσετε και να καθαρίσετε καλά τα μέρη όπου μπορεί να έχει συσσωρευτεί άμμος. Εμείς προτείνουμε και συμβουλεύουμε για προληπτικούς λόγους, ότι το καθημερινό καθάρισμα κρίνεται απαραίτητο.

ατμιστικα-υγρα

Μην αφήνετε τα υγρά αναπλήρωσης εκτεθειμένα στον ήλιο.

Επειδή τα ατμιστικά υγρά περιέχουν συστατικά που είναι φωτοευαίσθητα, Φροντίστε να αποθηκεύονται πάντα σε σκιερό και δροσερό μέρος όπως και τα φάρμακα και πάντα να λαμβάνετε προφυλάξεις για τα παιδιά. Γι’ αυτό, στην παραλία προτείνουμε να πέρνετε μαζί σας όσο το δυνατόν μικρότερες συσκευασίες που θα φυλάσσονται προστατευμένα από τον ήλιο.

Προσοχή στο αυτοκίνητο.

Όταν το αυτοκίνητο είναι εκτεθειμένο στον ήλιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, στο εσωτερικό του αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν σε πολλές περιπτώσεις μέχρι και τους 70Ο κελσίου. Γι αυτό ποτέ μην αφήνετε υγρά αναπλήρωσης, μπαταρίες υπό φόρτιση και γενικά ευαίσθητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.  

Προστατευουμε το περιβάλλον, όχι σκουπίδια στις θάλασσες και τις ακτές.

Τέλος, ελπίζουμε ότι φέτος το καλοκαίρι θα συναντάμε λιγότερο το άσχημο αυτό φαινόμενο με τα πεταμένα  αποτσίγαρα και τα σκουπίδια στις παραλίες. Ευχόμαστε ένα καλό ατμιστικό καλοκαίρι!

προστατευουμε-το-περιβαλλον-και-τις-ακτες

Πίσω
Translate with Google

Εξυπηρέτηση-Πελατών

 

info@globalvape.club

 

Facebook Messenger

Scan Here

gvc-facebook-messenger

CONSUMER GOODS AND RETAIL

Εξοικονομείστε χρήματα, Σεβαστείτε την υγεία σας.

Το Φόρουμ για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

vaping.gr

Στηρίζουμε την κοινότητα

Ελλήνων Ατμιστών

Ευρωπαϊκή  Πρωτοβουλία  "Ατμίστε  ελεύθερα“

Υποστήριξε  κι  εσύ !

European Free Vaping Initiative