Καλώς ήλθατε στον κόσμο των ατμιστών

2015-03-06 15:02

Ο κόσμος του ατμίσματος σας φέρνει απρόσμενες δυνατότητες που δεν προσφέρονται με το παραδοσιακό κάπνισμα. 
Έχετε βαρεθεί με τους περιορισμούς του παραδοσιακού καπνίσματος; Τις περιορισμένες επιλογές; Και την δυσμενή κριτική;


Ελευθερωθείτε και μην το βάζετε κάτω. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας . Αντικαταστήστε την βλαβερή αυτή συνήθεια με άτμισμα. Εσείς αποφασίζετε.

Η Ιδανική εναλλακτική λύση για το κάπνισμα.

Το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο (e-cigarette) θεωρείται μια ιδανική εναλλακτική λύση αντί του καπνίσματος από εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι καύση αλλά ατμός. Δεν παράγονται χιλιάδες χημικές ουσίες, καμία ρύπανση με τη μορφή στάχτης, κανένα ερεθισμό σε καπνό, καθόλου πίσσα. Το μόνο υποπροϊόν που παράγεται από ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι οι υδρατμοί που εξαφανίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν επηρεάζει το περιβάλλον που ζείτε.

Τέλος το κάπνισμα έξω στο κρύο.

Δεν θα πρέπει πλέον να στέκεστε έξω στο κρύο να καπνίσετε ένα τσιγάρο. Αυτό τώρα ανήκει στο παρελθόν. Με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και το σύστημα άτμισης, δεν χρειάζεται βγαίνετε σε έξω χώρους. Θα εκπλαγείτε από την ελευθερία που σας προσφέρει.

Απολαύστε και ανακαλύψτε το άρωμα που σας ταιριάζει.

Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι περιορίζεστε από τις συγκεκριμένες διαθέσιμες γεύσεις των παραδοσιακών τσιγάρων; Έχετε αισθανθεί αρκετές φορές κακή γεύση στο στόμα από το κάπνισμα; Υπάρχουν τόσες πολλές γεύσεις στον κόσμο του ατμίσματος που θα εκπλαγείτε. Απολαύστε και ανακαλύψτε ποιες γεύσεις ταιριάζουν σε σας.

Σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε το κάπνισμα είναι μια πολύ δαπανηρή και βλαβερή συνήθεια. Έχετε υπολογίσει πόσα χρήματα ξοδεύετε για τσιγάρα κάθε χρόνο; Όταν  ρωτήσετε ατμιστές, ποιά είναι τα μεγαλύτερα οφέλη του ατμίσματος, οι περισσότεροι αναφέρουν την σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων σε σύγκριση με το παραδοσιακό κάπνισμα.

Αν πολλές φορές βάζετε στο μυαλό σας την οριστική διακοπή του καπνίσματος, αλλά παρόλα αυτά δεν βρίσκετε το ψυχικό σθένος που χρειάζεται...

Αν ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε να ξεκινήσετε την προσπάθεια για μια σημαντική αλλαγή, έστω και με ένα εναλλακτικό τρόπο, τότε διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ

 

Πίσω
Translate with Google

Εξυπηρέτηση-Πελατών

 

info@globalvape.club

 

Facebook Messenger

Scan Here

gvc-facebook-messenger

CONSUMER GOODS AND RETAIL

Εξοικονομείστε χρήματα, Σεβαστείτε την υγεία σας.

Το Φόρουμ για το ηλεκτρονικό κάπνισμα

vaping.gr

Στηρίζουμε την κοινότητα

Ελλήνων Ατμιστών

Ευρωπαϊκή  Πρωτοβουλία  "Ατμίστε  ελεύθερα“

Υποστήριξε  κι  εσύ !

European Free Vaping Initiative